Konfirmasjon 2025

Kjære 10-er! Nå er det din tur til å bli konfirmant! Konfirmasjonsåret er en mulighet til å finne mer ut av hva som er viktig for deg og hva du tror på . Det er et år med rom for undring, diskusjon og tvil. Undervisningen skal være et sted der alle kan kjenne seg trygge, og bli bedre kjent med andre.

Vi skal snakke om rettferdighet og miljø, om kjærlighet og vennskap, og om meningen med livet. Vi lærer å bruke Bibelen, om bønn og nattverd, om hvem vi er, og om hvem Jesus var og er. I konfirmasjonstiden er du med på gudstjenester, faste samlinger, og en sommerleir i slutten av juni. Du konfirmeres i Sinsen kirke 14.

september 2025, og deltar på konfirmantopplegg som er felles for Paulus & Sofienberg menighet, Torshov & Lilleborg menighet, Sagene & Iladalen menighet, Sinsen menighet og Hasle menighet. Meld deg på her: https://minkirkeside.no/Oslo/Oversikt (velg Ny konfirmant, velg sinsen). Ønsker du å få tilsendt brosjyren ta kontakt med Lars Martin Hol, konfirmantprest i Sinsen (lh598@kirken.no)