Konfirmant i Sagene og Iladalen 11. september 2022

Kjære 07-er! Nå er det din tur til å bli konfirmant! Konfirmasjonsåret er en mulighet til å finne mer ut av hva som er viktig for deg og hva du tror på. Det er et år med rom for undring, diskusjon og tvil. Undervisningen skal være et sted der alle kan kjenne seg trygge, bli bedre kjent med andre.

Vi skal snakke om rettferdighet og miljø, om kjærlighet og vennskap, og om meningen med livet. Vi lærer å bruke Bibelen, om bønn og nattverd, om hvem vi er, og om hvem Jesus var og er. I konfirmasjonstiden er du med på gudstjenester, faste samlinger, og en sommerleir i begynnelsen av sommerferien.

Du deltar på konfirmantopplegg som er felles for Sinsen & Hasle, Sagene & Iladalen, Torshov & Lilleborg og Paulus & Sofienberg. Ordet konfirmasjon kan bety både "å bekrefte" og "å gjøre sterk". I konfirmasjonstiden ber vi Gud om å velsigne og å styrke hver enkel konfirmant. Vil du vite mer eller kanskje er du i tvil om hva du skal gjøre. Snakk med Christine Josephine på Snapchat "Bibelguide" eller ta kontakt med konfirmantpresten.