Konfirmasjon

Ordet konfirmasjon kommer av det latinske verbet confirmare, som betyr å styrke, bekrefte, stadfeste eller «å gjøre sterk». I konfirmasjonstiden får du muligheten til å bli kjent med kristen tro, stille spørsmål og bli kjent med ledere og andre som er en del av fellesskapet i kirken

Gud møter oss med kjærlighet fra livets begynnelse til livets slutt. Men hva er kjærlighet? Hvem er Gud? Angår det meg og livet mitt? Du er deg.

Hva vil du? I konfirmasjonstiden er dette noen av de spørsmålene vi jobber med. ved konfirmasjonen får du bekreftet at Gud vil gå sammen med deg - og med de spørsmålene akkurat du har.

Sitat

Det å være konfirmant er kult! Det er en tid hvor man lærer mye nytt og samtidig spennende. Konfirmanttiden og spesielt konfirmantleiren er helt klart noe alle som har muligheten burde få med seg, og nettopp det er grunnen til at jeg er konfirmantleder for 3 året nå.

Marius, 17

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"