Engasjer deg i MER!

Frivillighet og engasjement er vikitg i MER. Vi ønsker å være et sted hvor man kan påvirke hva som skjer, ha innflytelse over prosesser og bli hørt.

Har du ideer til arrangementer, tips til hvordan vi ser hverandre bedre eller annet så vil vi høre deg. Dette engasjementet setter vi stor pris på, og de ansatte i MER ønsker å høre fra deg. I tillegg har vi demokratisert frivilligheten gjennom enheten "Unge voksne i Ila kirke". Her kan du bli medlem, få påvirkningskraft eller sitte i styret.

Unge voksne i Ila kirke har flere arrangementer du kan være med på: Treningsklubb, sosialkveld og bibelgrupper. I tillegg er frivilligheten organisert gjennom "crews" som har ansvar for ulike områder. Alt dette kan du lese mer om under. I alt av arbeid som skjer i Ila kirke for unge voksne er alle velkomne til både å delta og være frivillige uavhengig av kategorier som kjønnsidentitet, seksuell orientering, funksjonsvariasjon, religiøs identitet, etnisitet og nasjonalitet.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"