Slik bestiller dere vielse i kirken

For en glede at dere ønsker å feire kjærligheten i kirken! Når kirken er booket kan dere for alvor begynne å telle ned til bryllupet. For å bestille kirke til vielse må du kontakte kirkekontoret eller Kirketorget der vielsen skal skje.

Velkommen til kirken for vielse.

Bestill bryllup i kirken på Kirketorget

Skal dere ha vielsen i en kirke i Oslo, ta kontakt med Kirketorget. Om dere ikke vet hvilken kirke dere tilhører, kan dere skrive inn postadressen i søkefeltet lenger nede på denne siden. I Oslo er det mulig å bestille vielse to år frem i tid.

Ønske om vielse et annet sted i landet

Dersom dere ønsker å gifte dere i en kirke utenfor Oslo, ta kontakt med kirken på det aktuelle stedet. Bruk søket nederst på siden for å finne kontaktinformasjon. 

I enkelte tilfeller kan det påløpe kostnader ved bryllup, se informasjon her.

Gifte seg i kirken i utlandet

Ønsker dere bryllup i utlandet, er Sjømannskirken et godt alternativ, med kirker over hele verden. Prestene i Sjømannskirken har vigselsrett, og kan vie ektepar som har godkjent prøvingsattest eller velsigne par som har inngått borgerlig ekteskap. For å bestille vielse i utlandet må dere kontakte Sjømannskirken direkte. 

Les mer om vielse i utlandet på Sjømannskirkens nettside.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"