Konfirmasjon 2024

Konfirmant i Grønland, Kampen eller Vålerenga? Nå er tiden kommet for at du som skal konfirmeres i 2024 skal melde deg på! Dette gjelder deg som begynte i 9.ende klasse i august 23`.

Konfirmasjon 2024

Har du lyst til å bli konfirmert i Vålerenga, Kampen eller Grønland kirke? 
MELD DEG PÅ HER!
Konfirmasjonsundervisningen for 2024-kullet begynner med et info-møte allerede torsdag 12.oktober 2023 i Kampen menighetshus.

Deretter en oppstartshelg i januar 2024, undervisning annen hver torsdag fra januar til juni. Leir i sommerferien og så konfirmasjonsgudstjenester i september 2024. 
Kampen, Vålerenga og Gamlebyen- Grønland holder konfirmasjonsundervisningen sammen, men selve konfirmasjonen skjer på hver sin søndag i september.

Viktige datoer å merke seg:
Torsdag 12.10.23 – Info-møte om konfirmasjon i Gamle Oslo. Møtet er for foresatte og konfirmanter og holdes i Kampen menighetshus kl. 18.00. Denne kvelden får dere foreløpig program for året utdelt.

Torsdag 11.01.24: Første samling.

Fredag 26.01– søndag 28.01.24. - Oppstartshelg med overnatting i Grønland kirke.

Uke 26 (sannsynligvis denne uka): Konfirmantleir. Første uke i skoleferien. Skriv denne inn i kalenderen din med en gang, så det ikke blir konflikt med andre ferieplaner. 

* Samtalegudstjeneste for alle konfirmantene: søndag 25.08.24
* Konfirmasjonsgudstjeneste i Kampen kirke: søndag 01.09.24
* Konfirmasjonsgudstjeneste i Vålerenga kirke: søndag 01.09.24- denne dato med mulighet for felles festlig feiring i menighetssalen for konfirmanter og familier som ønsker dette. 
* Konfirmasjonsgudstjeneste i Vålerenga kirke: søndag 08.09.24
* Konfirmasjonsgudstjeneste i Grønland kirke: søndag 15.09.24

NB! Legg merke til at vi i 2024 gjennomfører to konfirmasjonssøndager i Vålerenga kirke, og at 01.09.24 er datoen du velger om du vil være med på felles festlig feiring av konfirmasjonen i Vålerengas menighetssal. Det blir kake og brus!

Pris:
Konfirmantopplegget som inkluderer materiell og leir har en egenandel på kr.1600. Faktura kommer i løpet av konfirmasjonstiden. 
MEN! Skulle det være vanskelig å betale, så ordner vi det. Da slipper du å betale! Ingen skal oppleve at de ikke kan delta på grunn av penger. Kontakt prest Kristian, så fikser vi.

Kommunikasjon og informasjon:
Straks vi kommer i gang med undervisningen vil all informasjonsutveksling foregå via appen Spond. Det betyr at du som er konfirmant OG du som er foresatt må laste ned, og sette deg inn i hvordan Spond fungerer. 
Du kan begynne med å lese om Spond på nettsiden, eller du kan kikke på videoen under (filmen er på engelsk)

Spørsmål?
Sjekk først ut de røde FAQ-boksene under, eller les denne artikkelen en gang til. Har du fremdeles ting du lurer på? Ta kontakt, via SMS, med trosopplæringsleder Ingvil (98 03 72 75), eller konfirmantprest Kristian på e-post (KK844@kirken.no).
Vi svarer etter beste evne eller ruter dere videre til riktig person.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"