Trosopplæring for barn og unge

Hvordan kan vi få vite mer om hvem Gud er? Kanskje er det sånn at vi bare kan ane glimt av Gud? Gud er større enn våre tanker, våre opplegg og våre ideer, likevel kan vi nærme oss Gud på mange ulike måter. I kirka er det en rekke aktiviteter og arrangementer for barn og ungdom, hvor vi leker, undrer oss sammen, synger, skaper, ber på ulike måter, hører fortellinger, opplever og strekker oss for å forstå litt mer - både med hjertet og hodet. Viktigst er dette: Gud er større enn alt – Gud er kjærlighet. Dette er den viktigste overskriften for alt arbeid i kirka. Gjennom trosopplæringen i Hånes kirke vil vi invitere barn, ungdom og familier til ulike klubber, arrangementer og undervisning. Husk at dette tilbudet er til for dere foreldre også, hvor dere kan hente inspirasjon til å la troen få ha en naturlig plass i hverdagen!

Julespillgudstjeneste i Hånes kirke

Varige spor


Hovedmål:
Gjennom trosopplæringen i Hånes ønsker vi at Guds kjærlighet skal sette varige spor i alle barn og unge, og at de skal sette varige spor i menigheten og i verden.

Menigheten har en systematisk og sammenhengende trosopplæringsplan med tanke på trosinnhold og tiltak, som er tilrettelagt for alle mellom 0 - 18 år, uavhengig av funksjonsevne.

I all hovedsak dreier all undervisning i kirka om å gi evangeliet videre til barn og ungdom. Gjennom å la barna bli kjent med Jesus åpnes rommet for den personlige relasjon til Gud. En tillitsfull og levende relasjon til Gud vil også gi barnet en solid forankring i livet videre, være kilde til økt livsmestring og åpne for en dypere livstolkning. 

Vi inviterer til ulike arrangementer. Vi har tilbud om klubber med bokutdeling for 4-, 5-, 6- og 7-åringer, tårnagenthelg, overnatting i kirken (Lys våken) og konfirmasjon for å nevne noe. Vi har også faste aktiviteter for ulike aldre, som for eksempel babysang, Hånes barnegospel, Tweensklubb og ungdomskvelder. For alle
Trosopplæringen som skjer i menigheten skal være lagt til rette slik at alle kan delta. Dette gjelder uavhengig av funksjonsevne, livssituasjon, kjønn og etnisk bakgrunn.


Kontaktinformasjon for Hånes menighet

Adresse:

Øvre Brattbakken 5
4635 Kristiansand

Link til googlekart

Telefon til Kirkens servicetorg: 

38 19 68 00

Åpen kontortid i Hånes kirke: tirsdag til fredag kl. 10:00-14:00

Tlf. kontor: 92 84 68 63

E.post: Haanes.kristiansand@kirken.no

 

Har du tilbakemeldinger om nettsiden? Er det noe du liker eller noe du savner? Send oss en e-post og la oss få vite om det.

Vippsnr:  #123980 – Hånes sokn

Kontonr: 3000.07.70147

Org. nr.: 976992571

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"