Visjon og verdier

Formål til Den Norske kirke: ”Kirkens oppgave er å bringe budskapet om Jesus Kristus som verdens Frelser til alle mennesker, uten hensyn til de motiver folk har for å søke kirkens tjenester. Den norske kirke skal være en bekjennende, misjonerende, tjenende og åpen folkekirke.”

Visjonen vår henger på veggen i våpenhuset/foajeen

 Vår visjon 


Glimt av himmel – spor på jord.
Gjennom møter med mennesker ønsker vi å gi et glimt av himmel. I hverdagen, gjennom oppveksten og livet for øvrig som skal sette gode spor i et menneskes liv. Sette gode spor på jord.


Vårt oppdrag 


Mennesket først. 
Vårt oppdrag er at vi med Jesus som forbilde skal vise Guds kjærlighet og nåde til alle mennesker ved handling, ikke bare ord. Vi skal møte folk der de er, gi rom for undring og tro, og skape møteplasser hvor mennesker blir kjent med hverandre og Jesus.


Våre verdier 


Hånes menighet ønsker å:


o    ha det Gøy:
Vi vil glede oss og andre. Gjennom lek, humor, latter, selvironi og pussigheter skaper vi et godt fundament for å være i bevegelse, leve og utfordre.


o    være Ærlig:
Vi ønsker å se hele mennesket og anerkjenne at det er gjennom å vise våre svakheter for hverandre at vi kan komme hverandre nær – og bli sterkere.


o    være Raus:
Størst av alt er kjærligheten. Vi er i bevegelse og gir rom til mangfold, undring og nysgjerrighet. Mennesket er skapt i Guds bilde og Guds budskap er kjærlighet.


o    være Nærværende:
Vi er synlige og står i menneskers liv, i alle livets faser og situasjoner. Vi er rede til å lytte og gjøre vårt ytterste for å oppleves imøtekommende.


Våre verdier, Gøy, Ærlig, Raus og Nærværende, skal prege alt vårt arbeid og alle våre aktiviteter. Verdiene danner til sammen ordet «GÆR’N». 

Verdiene er fremhevet på veggen på ungdomsloftet.

Kontaktinformasjon for Hånes menighet

Adresse:

Øvre Brattbakken 5
4635 Kristiansand

Link til googlekart

Telefon til Kirkens servicetorg: 

38 19 68 00


E.post: Haanes.kristiansand@kirken.no

Har du tilbakemeldinger om nettsiden? Er det noe du liker eller noe du savner? Send oss en e-post og la oss få vite om det.

Vippsnr:  #123980 – Hånes sokn

Kontonr: 3000.07.70147

Org. nr.: 976992571

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"