Vil du være konfirmant i kirka?

I Gjøvik har vi sju menigheter og sammen med KirkenMIN, trosopplæringen i Gjøvik, har vi et knallgodt tilbud til deg som vil være kirkelig konfirmant. Konfirmantene våre har opplegg i sin egen kirke, lokalt i menigheten sin, i tillegg er de med på store fellesarrangement og sommerleir til Tomb i Viken. Her kan du lese mer om tilbudet vårt.

Konfirmasjon i kirken handler om å utforske kristen tro og livets store spørsmål, og du er velkommen til konfirmasjon hos oss uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig. Kanskje kan konfirmanttida gi svar på noen av de spørsmålene du har? Som konfirmant får du lære mer om kirka, fellesskapet og troen.

Selve konfirmasjonen er en bekreftelse av gavepakken du fikk i dåpen, og det er en bekreftelse på at gaven fortsatt gjelder! Hvert år har vi noen ungdommer som blir døpt i løpet av konfirmanttiden sin, så du trenger ikke være døpt for å velge kirkelig konfirmasjon. Vil du lese mer om hva konfirmasjon er eller vite mer om opplegget vårt, kan du trykke på boksen "Årets konfirmantkull" under.