Kirkelig konfirmasjon i Gjøvik

Kirken i Gjøvik består av 7 menigheter og sammen med KirkenMIN, trosopplæringen vår, har vi et knallgodt tilbud til deg som vil være konfirmant hos oss, et opplegg vi er veldig stolte av.

Konfirmantundervisningen hos oss er todelt, det som skjer i din lokale menighet/ kirke og det som skjer felles for alle 7 menighetene. I den lokale menigheten møtes konfirmantene til temasamlinger og gudstjenester, i tillegg til at de er med som bøssebærere under fasteaksjonen til inntekt for Kirkens Nødhjelp.

På fellessamlinger møtes konfirmantene til Kick off, konfirmantdag og leir, der våre konfirmantledere i LupY er en viktig del av opplegget.

LupY er med å planlegger og gjennomfører alle våre felles arrangement, for vi opplever nemlig at ungdom kommuniserer bedre med ungdom. Sommerleir for alle konfirmantene står gjerne igjen som et høydepunkt, og gjør at mange av våre konfirmanter blir med videre som ledere etter endt konfirmanttid. Hovedregelen ved konfirmasjon er at man konfirmeres i den kirken der man bor, men unntak gjøres. Når det gjelder undervisning, så følger man undervisningen i den menigheten man tilhører, selv om man får konfirmeres i en annen kirke på konfirmasjonsdagen. Ved spesielle tilfeller kan dette endres på. Velkommen som kirkelig konfirmant i Gjøvik.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"