Konfirmant i Austad Fjell 2024!

Det er nå tid for velge konfirmasjon! Vi håper du vil ha konfirmasjonstiden hos oss! Velkommen til å lese mer om konfirmasjon her og velkommen også til et frivillig informasjonsmøte for potensielle konfirmanter og foresatte 25. mai og 6. juni.

I Austad Fjell menighet har vi to muligheter: HEL-konfirmant og DIALOG-konfirmant. DIALOG-konfirmant er et variert opplegg med undervisning, turer, gudstjenester m.m. Infomøtet for dialogkonfirmanter er 25.5. kl.

19-20. HEL-konfirmant er et opplegg tilrettelagt for mennesker med ulike utviklingshemminger og funksjonsnedsettelser. Her vil våre HEL-gudstjenester være sentrale. Infomøte for HEL-konfirmanter er 6.6. kl. 18-19.

Tid for refleksjon og opplevelse

Konfirmasjonstiden er en tid for refleksjon og opplevelse. I løpet av konfirmasjonstiden får ungdommene vite mer om seg selv, kristendommen og Gud - og om hva troen kan bety i hverdagen.

Les mer

Kontaktinformasjon for Austad Fjell menighet Drammen

Fjell kirke ligger i Solsvingen 90, 3034 Drammen

Kontoradresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen

E-post: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"