Førjulsmessen 2021 - stor takk til alle!

For en Førjulsmesse det ble! Det er overveldende og rørende å se hvordan menigheten mobiliserer når det gjelder, både dere som har gjort dette "i alle år" og de nye kreftene. Bevaring og fornying i skjønn forening!

Førjulsmessen 2021 - stor takk til alle!

Ett av formålene med messen er å skaffe penger til menighetens arbeid. Foreløpig resultat tyder på at vi også her er tilbake, med inntekter over 250 000 kroner.

I det lokale næringslivet har vi hatt kjempegod støtte fra langvarige samarbeidspartnere. En stor takk til dere og til de nye som har kommet til i år. Deres bidrag er viktig for oss.

Serafene og His Angels bidro med vakker sang og avslutningenskonserten søndag kveld ble – tradisjonen tro – en flott opplevelse! Takk til Ida og Jacob, som sto i spissen for konserten søndag kveld, sammen med dyktige musikere.

Til sist må vi ikke glemme alle dere som rett og slett kom som gjester og ga arrangementet liv og røre. Tusen takk også til dere, sier Kristen Tveter, som har vært hovedansvarlig for årets Førjulsmesse. Han og hans komité fortjener en ekstra takk!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"