Konfirmasjon

Her finner du informasjon om konfirmasjon i Jessheim og Hovin menighet og Mogreina menighet. Vi pleier å sende ut informasjon om påmelding til konfirmasjon i april/mai, ha påmelding gjennom sommeren, oppstart i oktober/november og konfirmasjonsdager i september året etter.

Konfirmasjonstiden i Jessheim og Hovin menighet og Mogreina menighet begynner i oktober/november og avsluttes med konfirmasjonsgudstjeneste tidlig på høsten året etter (følg link til konfirmasjonsdagen nederst for datoer de neste årene).

Konfirmanttiden består av samlinger i grupper gjennom året med undervisning og praksis, og deltagelse på gudstjenester og konfirmantleir. Man kan velge mellom to ulike konfirmantleirer: HEKTA Lillehammer (helg i februar) eller sommerleir (5 dager i mai/juni). Tidligere konfirmanter er generelt veldig fornøyd med konfirmanttiden og leir er en viktig grunn til dette!

For ungdommer med funksjonshemninger eller andre spesielle behov tilrettelegger vi et opplegg - konfirmasjon er for alle som ønsker det!