Konfirmant på Nesodden i 2024

Konfirmant på Nesodden i 2024

Om Konfirmasjon:

Alle er velkomne til konfirmasjonstiden i kirken – enten du tror, tviler, er usikker, ikke tror, ikke har tenkt på sånt før eller bare er litt nysgjerrig.

Konfirmasjon er en forbønnshandling og en fest for dem som er døpt og har fått opplæring i den kristne tro. Guds løfter i dåpen bekreftes igjen i konfirmasjonen. For de konfirmantene som ikke er døpt, vil det bli konfirmantdåp i løpet av året.

Konfirmasjonsåret er en tid for undervisning, samtaler og utforskning av troen, livet og kirken. Vi tar for oss egen identitet, deg selv i møte med andre og med Gud, bønn, tilgivelse, menneskeverd, Gud, Jesus, gudstjenester, Den Hellige Ånd, sorg og håp. Vi møter også opp på, og deltar på, gudstjenester gjennom året.

Konfirmasjonsåret er også en tid for lek og for spennende og sterke opplevelser. Vi reiser på leir, drar på ekskursjon og skal ha sommersamling. Sammen skal vi også gjøre en innsats gjennom Kirkens Nødhjelps fasteaksjon.

Har du behov for individuell tilrettelegging, er det bare å ta kontakt med oss som jobber i kirken. Alle mennesker er forskjellig. Uansett funksjonsevne har du rett til en god konfirmanttid.

Vi håper konfirmasjonsåret i kirkene på Nesodden blir et livsberikende og spennende år!

(Helt nederst på denne side, kan du laste ned hele brosjyren som pdf-fil.)

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"