Konfirmasjon

Konfirmasjonstiden er en tid for refleksjon, undring og opplevelse. I løpet av konfirmasjonstiden får ungdommene vite mer om seg selv, kristendommen og Gud, - og om hva troen kan bety i hverdagen.

I Moss menighet har vi konfirmasjon i løpet av mai måned. Det varierer mellom første og andre helgen i mai. Brosjyre over konfirmantåret får du tilsent i posten i Mars måned såfremt du er registrert i DNK. Selve påmeldingen er elektronisk og påmeldingen vil åpne 9.April 2024 kl 21.

Vi tilbyr et variert konfirmantopplegg, og som konfirmant velger du en gruppe som du følger gjennom forberedelsene til selve konfirmasjonen. Du kan velge mellom 3 ulike grupper ut i fra hvilke interesser du har. For de som skal konfirmeres i 2025, så kan du velge mellom Pilegrimskonfirmant, Praksiskonfirmant eller Skravlekonfirmant. Mer om gruppene kan du lese i brosjyren.

Konfirmantgruppene i Moss menighet

Her finner du mer informasjon om de ulike konfirmantgruppene du kan velge mellom som konfirmant i Moss menighet. Her vil det komme mer informasjon om året 24/25 og om de ulike gruppene som konfirmanten kan velge i. I tillegg legges det ut informasjon om leiren til sommeren som er fra 31. juli til 4. august 2024. Informasjonen ble sendt ut Mars 2024.  Se dokument nederst på side...

Les mer