Ungdomslørdag

Ungdomslørdag er annenhver lørdag kl. 19.00-23.00 i Foldnes kirke. Alle ungdommer fra 8. klasse og oppover er hjertelig velkomne!

Tre ungdommer har på seg festhatter og ler og smiler, en fjerde har på seg den foran munnen og nesen så det ser ut som et nebb.

Velkommen til en kveld med måltid, aktivitet, konkurranser, chill, andakt og god stemning i Foldnes kirke!

Mer info om Ungdomslørdag finner du på FUNK sin Instagram-konto følg med der!

Kontaktinformasjon for Øygarden kyrkjelege fellesråd

Takknemleg, tenande, frimodig