Konfirmasjonsgudsteneste 2021

Nå er konfirmasjonsdatoane 2021 for Fjell, Foldnes og Landro sokn klare! Påmelding til konfirmantåret nedst på denne sida.

Konfirmasjonsgudsteneste 2021

Fjell kyrkje

Laurdag 24. april: Kolltveit og Knappskog

Søndag 25. april: Skålevik, Tellnes og Ulveset

Foldnes kyrkje

Søndag 2. mai: Foldnes

Laurdag 8. mai: Brattholmen

Søndag 9. mai: Bjorøy, Hjelteryggen og Liljevatnet

Landro kyrkje

Laurdag 8. mai: Ågotnes, Misje og Spjeld

Søndag 9. mai: Landro

I utgangspunktet blir alle konfirmantane konfirmert i den kyrkja dei soknar til. Dersom den oppsette dagen blir vanskeleg, kan ein be om ei anna kyrkje eller ein annan dag.

Klokkeslett for konfirmasjonsgudstenesta

Det vil bli to konfirmasjonsgudstenester på kvar av datoane (kl.10.30 og kl.12.30). Kva krins som kjem tidleg og seint på dagen, vil bli bestemt etter at konfirmantane er påmeldt og vi kan sjå kor stort konfirmantkullet er.

Dette gjer det lettare for oss å fordele gruppene likt, slik at det blir best mogleg plass til familie og gjester i kyrkja på konfirmasjonsdagen.

Endringar på grunn av soknedeling

1.november 2015 blei Fjell kommune delt inn i tre sokn. Dette får konsekvensar for nokre av konfirmantane frå Knappskog krins.

Tidlegare har konfirmantar frå Knappskog kunne velje mellom konfirmasjon i Fjell eller Landro kyrkje. Nå er det satt opp nye soknegrenser, så alle som bur i Knappskog krins soknar til Fjell kyrkje. Unntaket er dei som bur på Spjeld, som soknar til Landro kyrkje.
(Spjeld= Fløythaugen, Malenevegen, Skjergardsvegen nr. 1091-1136, Spjeldsfjellet, Spjeldshaugen, Spjeldsvegen, Vindskarvegen og Øvre Spjeld.)