Konfirmasjonane blir flytta til hausten

Vi ser det dessverre som nødvendig å flytte konfirmasjonane til hausten. Dette er eit tema vi har diskutert tidlegare i vinter, men med dei siste nyhenda med forseinking av vaksineprogrammet og utbrot av ein meir smittsam mutasjon, har vi konkludert med at vi må flytte konfirmasjonane.

Konfirmasjonane blir flytta til hausten

Konfirmasjonane blir følgjande datoar:

Fjell kyrkje:

• Laurdag 11. september
  • Søndag 12. september

Foldnes kyrkje

• Laurdag 28. august
  • Søndag 29. august
  • Laurdag 4. september

Landro kyrkje

• Laurdag 4. september
  • Søndag 5. september

Har du spørsmål, ta kontakt.