Velkomen til Heilt Førsteklasses!

Vel møtt til 5 samlingar for førsteklasses førsteklassingar i mars og april i Tunet- kyrkje og kultursenter!

Velkomen til Heilt Førsteklasses!

Hei 1. klassing!

No vil vi invitere deg og alle førsteklassingar i kyrkjelyden til fem kjekke samlingar i Tunet kyrkje- og kultursenter! Vi skal bruke 6-årsboka og ei aktivitetsbok som høyrer til. Disse bøkene får du på den fyrste samlinga. Gjennom ulike aktivitetar blir vi kjent med bibelfortellingane i boka. Vi et kveldsmat saman til slutt. Dei vaksne er velkomne til ein kopp kaffi kl.18.15. Då kan vi fortelje dei kva vi har høyrt om og laga denne dagen.

Tysdagar kl. 17.00 – 18.30
5. mars, 12. mars, 19. mars, 2. april og 9. april

Oppstart – dagens bibelfortelling – dagens aktivitet – kveldsmat – avslutning

Her kan du melde på barnet innan torsdag 29. februar

Tilrettelegging
Vi ynskjer å legge til rette for at Heilt Førsteklasses skal bli ei fin oppleving for ditt barn.
Gje oss difor beskjed i påmeldinga om barnet har behov for oppfølging og/eller tilrettelegging (til dømes allergiar, sjukdommer/medisinering eller anna som vaksenleiarane bør vite om).

Foreldrehjelp
Har du moglegheit til å vere med å hjelpe med kveldsmaten på ein eller fleire av samlingane?
I så fall er vi veldig takksame! Huk av i påmeldinga, så tar vi kontakt med deg 😊