Nominasjonskomitèen sitt listeforslag er levert

Soknerådet sin nominasjonskomité har no levert sitt listeforslag på kandidatar til soknerådsvalet 2023. Her kan du sjå kandidatane.

Logo kyrkjevalet 2023
Nr Namn Adresse Født
1 Trude G. Høgseth Felde Dale 1971
2 Terje Roald Halsnes Dale 1960
3 Kristin Kalstad Guddal 1990
4 Hugo Fretland Dale 1972
5 Solveig Nitter Dale 1986
6 Sissel Irene Bringeland Hellevik 1973
7 Elisabeth Hove Bråtane Dale 1980
8 Geir Magne Kleppe Dale 1970
9 Kari Nistad Dale 1949
10 Lena Therese Solheim Dale 1978
11 Ole Jakob Nedrebø Straumsnes 1966

Valstyret skal sjå til at innkomne listeforslag stettar formalkrava og godkjenne lister innan 2. mai 2023. I Fjaler er det val 10. (Dale) og 11. september 2023, og det vert førehandsrøysting i perioden 10. august til 8. september.
Det skal veljast 6 faste medlemmer og minimum 4 varamedlemmer for soknerådet dei neste fire åra.

Meir informasjon om tider og stader for førehandsrøysting og dei ulike valtinga kjem etter kvart.

Vi minner og om høvet for dei med røysterett i soknet til å etablere nominasjonsgrupper som kan stille eigne listeforslag til val av sokneråd