Slik bestiller dere vielse i kirken

For en glede at dere ønsker å feire kjærligheten i kirken! Når kirken er booket kan dere for alvor begynne å telle ned til bryllupet. For å bestille kirke til vielse må du kontakte kirkekontoret der vielsen skal skje.

Velkommen til kirken for vielse.

Bestill bryllup i kirken på ditt lokale kirkekontor

Skal dere ha vielsen dere der dere bor, tar dere kontakt med det lokale kirkekontoret for å bestille vielse. Send en e-post, ring eller fyll ut skjema på nettsiden for å gjøre bestillingen.

Om dere ikke vet hvilken kirke dere tilhører, kan dere logge inn på min side og enkelt finne soknetilhørighet, for å finne en menighet i nærheten av deg kan du søke på sted eller postnummer i søkefeltet under.

Ønske om vielse et annet sted i landet

Dersom dere ønsker å gifte dere i en annen kirke enn kirken der dere bor, tar dere kontakt med kirken på det aktuelle stedet. Bruk søket nederst på siden for å finne kontaktinformasjon. 

Noen kirker er populære for bryllup, men ta kontakt med kirkekontoret for å se på hvilke muligheter som finnes for dere. Om dere velger vielse i en annen kirke enn der dere er bostedsregistrert, kan dere måtte betale en avgift. Dette varierer fra sted til sted. 

Gifte seg i kirken i utlandet

Ønsker dere bryllup i utlandet, er Sjømannskirken et godt alternativ, med kirker over hele verden. Prestene i Sjømannskirken har vigselsrett, og kan vie par som har godkjent prøvingsattest eller velsigne par som har inngått borgerlig ekteskap. For å bestille vielse i utlandet må dere kontakte Sjømannskirken direkte. 

Les mer om vielse i utlandet på Sjømannskirkens nettside.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"