Velkommen til dåp!

I dåpen blir vi møtt av Guds kjærlighet. Dåpen er en gave som det bare er å ta imot uansett når i livet vi døpes. Barn, unge og voksne er like velkomne til dåp. Dåpen er den gode begynnelse på en livslang vandring i tro og tillit

Den som døpes blir medlem i Den norske kirke. Dåpssamtale og videre oppfølging skjer fra menigheten hvor den som skal døpes bor. Du finner navnet på din lokale menighet ved å søke opp hjemmeadressen din, følg linken "Finn din menighet". Påmelding til barnedåp gjøres enkelt her på hjemmesiden ved å klikke på knappen "Velg dato og kirke".

Finn fram til den kirken du ønsker dåp i og se etter ledig dato. Dersom du ikke finner en ledig dato i den kirken du ønsker, forsøk en av de andre kirkene på samme dato. Ring oss dersom du ikke finner ønsket kirke eller dato, eller noe ikke fungerer som det skal. Se kontakt-info nederst på siden. Uansett hvilken kirke du velger, vil den lokale menigheten få beskjed. Voksne som ønsker dåp kan kontaktes oss på e-post eller telefon.