Ut i verden

Sat7 er menighetens misjonsprosjekt, som vi støtter økonomisk og gjennom forbønn. Under finner du mer informasjon om Sat7. Les om menighetens øvrige misjonsengasjement ved å klikke på den blå knappen nederst på siden!

Sat7 er en arabisk kristen tv-kanal som med respekt formidler det kristne evangelium inn i et område med svært få kirker. Målet er å se kirken vokse i Midtøsten og Nord-Afrika, gjøre den trygg i sin tro og tjene samfunnet. Over halvparten av befolkningen i Midtøsten og Nord-Afrika har tilgang til satelitt-TV. Kanalene kringkaster over et område som omfatter 22 land i Midtøsten og Nord-Afrika, i tillegg til ytterligere åtte land i Europa hvor det er store innvandrermiljøer fra Midtøsten. Den kristne satelittkanalen er talerør og informasjonskilde for hele regionen.

Tilbudet omfatter underholdning, undervisning, barneprogram, gudstjenester, debatter og programmer som setter søkelys på sosiale problemer, menneskerettigheter, kvinners situasjon og menneskeverd.

Seertallet er høyt og responsen fra seerne stor, med sms og facebook som de største kanalene for tilbakemelding. Et godt utbygd nettverk av kirker og personer sørger for god oppfølging videre.

SAT7 består av fem kanaler: SAT7 Arabic, SAT7 Pars, SAT7 Türk, SAT7 Plus og SAT7 Kids.

Sendingene går hele døgnet og kan også sees live på sat7.org. eller på Facebook: https://www.facebook.com/SAT7Network?fref=ts