Dåp

Det finnes flere måter å feire at et barn er kommet til verden på. Dåp er en av dem! I kirken døper vi barn fordi vi tror at alle mennesker, store og små, er skapt, ønsket og elsket av Gud. Den norske kirke ønsker også store barn, ungdommer og voksne til dåp! Velkommen til dåp i Hasle kirke.

Et nytt barn har kommet til jorden. Et nytt familiemedlem. Et lite menneske med et helt liv og en hel verden foran seg. For mange handler dåpen om tradisjoner, gode minner, å skape en dag for familien og å ha et punkt i livet som nettopp handler om dét: Livet. For enten man er troende eller tvilende, er livet noe forunderlig. En gave. Noe man kanskje ikke kan sette ord på. Om man tviler eller tror: Alle er velkommen til dåp.

Når et barn blir båret til dåp, blir vi minnet om at ingen kan bære seg selv. Gjennom dåpen blir vi en del av et fellesskap som strekker seg over hele verden– og gjennom alle tider. Det er en markering der barnet har sine viktigste støttespillere rundt seg, og der Gud lover å følge barnet alle dager. I kirka døper vi barna fordi vi tror at alle mennesker, store og små, er skapt, ønsket og elsket av Gud. I dåpen blir barnet bekreftet som det barnet allerede er: Guds barn, skapt i Guds bilde, og løftet inn i et usynlig fellesskap som er større enn oss selv.

Sitat

Ny digital påmelding: https://minkirkeside.no/oslo Eller ta kontakt med kirketorget på epost eller telefon: kirketorget.oslo@kirken.no / 23 62 90 09

Browseren din har feilaktig blitt gjenskjent som en bot utifra User-agent verdien = CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) . Vi hadde satt stor pris på om du kunne sende denne feilmeldingen til: skjeri@kirken.no slik at vi får fikset dette for deg og alle andre med samme browser