Velkommen til Barn er bra 2023!

Her kan du melde deg på Barn er bra! festivalen. Påmeldingen starter kl. 17.00 mandag 4. september

Velkommen til Barn er bra 2023!

Les disse punkten nøye før du går videre:

1 Les teksten på hvert spørsmål nøye.

Pust med magen og tenk! :-) Vi vet det handler om å få plass på gruppene før de er fulle. Men gjør du feil, risikerer du å havne lenger bak i køen. De sekundene det koster deg å lese spørsmålene vil gi deg større mulighet til å få plassen du ønsker.

2 Har du barn som skal ha søskenmoderasjon?

Kryss av for søskenmoderasjon, velg «ikke betal nå» og du får betalingslenke senere. Husk å skrive navnet på begge barna i kommentarfeltet

Festivalen koster 600,- (550,- med søskenmoderasjon).

3 Økonomisk støtte

Økonomi skal ikke hindre ditt barn å bli med på festivalen! Ta kontakt med Tom Landås (send e-post til tl766@kirken.no) om du har behov for støtte. Det er viktig at du tar kontakt så for som mulig, så slipper vi å sende ut purring og fakturaer du ikke skal ha. 

4 Har ditt barn spesielle behov, eller er det andre henysn vi må ta?

Det er viktig at du gir oss innformasjon slik at vi kan sørge for at ditt barn får en god opplevelse på festivalen. Vi setter ikke "stempel" på barna, men ønsker å legge så godt til rette som mulig for hvert enkelt barn.

IKKE fyll ut detaljer i påmeldingen. Skriv "JA" og ta kontakt med festivalsjef Tom Landås epost: tl766@kirken.no så raskt som mulig etter påmeldingen. Vi kan ikke hjelpe om vi ikke vet

5 Påmeldingen er «førstemann til mølla» 

Det kan hende at en aktivitet blir full før du har fått sendt inn skjema. Dette vil du få melding om og i så fall må du velge en ny aktivitet. 

Om du ikke finner en plass du ønsker deg kan du melde deg på festivalen og velge «Venteliste» og skrive ønske om aktivitet i kommentarfeltet. Så skal vi se om vi finner en plass. Det går også an å melde seg på en gruppe som ikke er førstevalg og samtidig sende en mail til oss på post.haugesund@kirken.no om også å være i ventegruppe.

 

Viktig!

Om det oppstår tekniske feil som gjør at du ikke får registrert ditt barn, eller du selv gjør en feil. IKKE SEND SKJEMA PÅ NYTT, TA KONTAKT MED OSS PÅ E-POST: post.haugesund@kirken.no

 

påmeldingsbanner

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"