Gudstjeneste

Gudstjenestene på søndagene er menighetens hovedsamling i uken, og der møtes hele menigheten til et trivelig fellesskap.

Julegudstjeneste i Hånes kirke. Hånes Soul Children synger.

Ulike typer gudstjenester

Vi forsøker å skape litt variasjon i opplegg og tema for disse samlingene, samtidig som noe av poenget også skal være at folk kjenner seg igjen og kan delta i det som skjer. Av og til, kanskje opptil en gang i måneden legger vi gudstjenesten til kveldstid kl 18, slik at det også skaper en variasjon som kanskje gjør at enda flere kan komme og delta. Ellers er normalen at gudstjenestene er kl 11 på søndags formiddag.

SuperSøndag

Siden vi er en menighet bestående av forskjellige mennesker i alle generasjoner er det også viktig at noen gudstjenester legges spesielt til rette for barn og yngre. Disse gudstjenestene kaller vi for «Supersøndager». Selv om vi gjør dette så ønsker vi selvfølgelig at alle skal kunne komme på alle gudstjenestene våre, og derfor forsøker vi alltid å ha dette med i tankene våre når vi planlegger de ulike gudstjenestene.

For oss er det viktig at det å komme inn i Hånes kirke til gudstjeneste skal gi folk en opplevelse av at de er velkommen og at de kan være i dette rommet med hele livene sine. Vi ønsker å tale sant om menneskelivet og alt det som vi mennesker møter gjennom livet. Samtidig ønsker vi å «spenne en himmel over våre menneskeliv», slik at møtet med kirken og gudstjenesten også blir et møte med «den hellige Gud». Gudstjenestene skal være preget av varme, inkludering og senkede skuldre, i god kombinasjon med at de også skal gi oss et glimt av Gud og himmel med alt det innebærer.

Vi håper du vil komme til gudstjeneste i Hånes kirke. Vi er her jo for hverandre, og gudstjenestene skal være vårt felles møtested.


Se eller hør gudstjenesteopptak på nrk.no.Kontaktinformasjon for Hånes menighet

Adresse:

Øvre Brattbakken 5
4635 Kristiansand

Link til googlekart

Telefon til Kirkens servicetorg: 

38 19 68 00

Åpen kontortid i Hånes kirke: tirsdag til fredag kl. 10:00-14:00

Tlf. kontor: 92 84 68 63

E.post: Haanes.kristiansand@kirken.no

 

Har du tilbakemeldinger om nettsiden? Er det noe du liker eller noe du savner? Send oss en e-post og la oss få vite om det.

Vippsnr:  #123980 – Hånes sokn

Kontonr: 3000.07.70147

Org. nr.: 976992571

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"