Bryllup

Hovedbilde for tema

Bryllup

Et bryllup i kirken kan være akkurat hva dere ønsker at det skal være; stort eller lite, tradisjonelt eller personlig tilpasset, høyprofilert eller diskret. Vi i kirken strekker oss langt for at dere skal få den feiringen av kjærligheten dere ønsker. Og vi tør påstå at kirkerommet gir «det lille ekstra» av høytid og stemning rundt seremonien.

Ved å gifte dere i kirken inngår dere i en flere hundre år lang tradisjon i landet vårt. Mange velger å gifte seg i en kirke de selv eller familien har et spesielt forhold til. Å gifte seg i kirken er gratis for medlemmer. Det samme gjelder hvis kun den ene i brudeparet er medlem.

Men også ikke-medlemmer kan gifte seg i kirken. Det stilles ingen krav om hvilke meninger, verdier eller tro dere har. Vi vil også understreke at alle par, uansett kjønn og legning, kan gifte seg i kirken. For oss er det en glede å bidra til at alle par mottar Guds velsignelse, og feire deres kjærlighet!

Før dere gifter dere er det en del praktiske forberedelser som må gjøres. På denne siden får dere mer info om hva et kirkebryllup er, guiding gjennom praktiske detaljer, informasjon om selve vielsesritualet, samt noen musikktips levert av våre egne kirkemusikere. Har dere spørsmål? Kontakt Kirketorget (kirkens servicetorg): 69 95 98 00 / post@fredrikstad.kirken.no.