Støtt arbeidet i menigheten

Hva går gavene til?

I 2024 er det tre områder du kan velge å støtte – bli med og bidra!

Utvidelse av storsalen

Denne salen er i aktivt bruk hele året. Vi ønsker å utvide den slik at vi også kan ha mulighet til å bruke utearealet mot vest. Utvidelsen vil medføre mer plass, godt lysinnslipp, bedre mulighet til utlufting og ikke minst større fleksibilitet av arealene når vi tar i bruk den nye storsalen.

 

Korskolen

I snitt er det over 100 barn som benytter seg av dette flotte tilbudet hver uke. Dette er en virkelig menighetsbyggende aktivitet som gir barn og unge en mulighet til å bli kjent med sangskattene våre, og at de engasjerer seg i kirken og menigheten. Dette er Biskopshavn kirkes stolthet, og vi vet at mange verdsetter dette tilbudet.

 

Menighetens arbeid

Menighetsrådet jobber for at det hver dag skal skapes fine anledninger for at mennesker kan møtes i kirken. Det være seg småbarnstreff, barnesang, barneklubben, samlinger med barnehagene, skolen i nærområdet, konfirmanttiden og ikke minst oppfølgingen etterpå. Korene våre, for barn, ungdom og voksne. De viktige samlingene for eldre i menigheten, som det tradisjonsrike eldretreffet som vi vet mange setter pris på. Julefesten for barn og voksne, diakoni, og ikke minst de daglige møtene med menighetens medlemmer.

 

Følg lenkene øverst på siden for å støtte via den digitale løsningen. Om du ikke ønsker å benytte denne løsningen, kan du klikke på ikke-digitale løsninger lenger nede på denne siden.

Informasjon

Hvorfor ønsker vi faste givere?

Faste givere gir en sikrere oversikt over forventede gaver hvert år, noe som gir et godt grunnlag for menighetens budsjettarbeid.

Skattefradrag

Det er mulig å få fradrag på skatten for gaver til menigheten. For 2023 og 2024 så er maksimalt fradrag på 25 000 kr.

For å kunne få skattefradrag må gaven være over 500 kr. og du må krysse av for fradrag / fylle inn nødvendig info i skjemaet. For de ikke-digitale løsningene så må du ta kontakt med daglig leder for å avklare mulighetene for fradrag.

Maksbeløpet for skattefradrag reguleres årlig av Skatteetaten, og kan sjekkes her.

Digital løsning

Den digitale løsningen vi benytter er levert av Solidus, som har lang erfaring i bransjen og ivaretar personvernet for deg som giver.

Det er mulig å både være fast giver og gi enkeltgaver i denne løsningen. Lenker finnes helt øverst på denne siden.

Ikke-digitale løsninger

Bankoverføring

Dersom du ønsker å overføre penger, så er kontonummeret til menighetens gavekonto 1506.45.65408.

Andre muligheter

Vi undersøker hvilke ikke-digitale muligheter som kan benyttes (som f.eks. AvtaleGiro på papir). Ta ev. kontakt med menigheten for mer info (kontaktinfo står under).

Kontakt

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"