Til deg med tilhørige barn under 15 år

Velkommen til kirken!

Selv om tilhørigordningen opphører, er du velkommen med ditt barn til kirken. På denne siden finner du informasjon om kirken, tilhørigordningen og nye muligheter. Du kan også logge inn på Min side for å se ditt og endre ditt medlemskap eller be om informasjon om trosopplæring. 

Du har fått brev fra kirken fordi du har et barn under 15 år som er oppført som tilhørig i Den norske kirke. Alle barn som er mellom 2 og 18 år, er tilhørige når barnet har minst en forelder eller foresatt som er registrert som medlem. Denne ordningen opphører 1. januar 2021, og da vil disse tilhørige barna slettes fra kirkens medlemsregister.

Har du andre spørsmål om brevet? Spørsmål og svar, og kontaktinformasjon finner du ved å klikke her.

I kirken er det rom for deg og ditt barn – uansett

Du kan benytte deg av kirkens trosopplæringstilbud uansett om barnet er medlem eller ikke er tilhørig lenger. Men hvis du ønsker informasjon likevel, kan du som er foresatt og medlem melde inn ønske om informasjon fra kirken der du bor. Da kan du få invitasjoner til trosopplæring for ditt barn, for eksempel utdeling av bok til 4-åringer eller konfirmasjonstid, selv om barnet ikke er medlem eller tilhørig. 

Dersom du ønsker å melde barnet ditt inn i Den norske kirke, må du fylle ut og sende inn et innmeldingsskjema.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"