Finn menighet

Finn din menighet
Nord-Hålogaland Sør-Hålogaland Nidaros Møre Hamar Oslo Borg Tunsberg Agder og Telemark Stavanger Bjørgvin

Velkommen til Oslo bispedømme

Bispegården i vårsol

Foto: Miriam S. Follesø

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fredstanker, framtid og håp – Gudstjeneste 22. juli

Skrevet den 16.07.2014

Tirsdag 22. juli kl. 12.00 er alle velkommen til gudstjeneste i Oslo domkirke. Det vil være sang, hilsen og lystenning. Fungerende biskop Trond Bakkevig holder preken. Kulturinnslag ved Maria Solheim.

Utlysning av mindreforbruksmidler Trosopplæring 2014

Skrevet den 24.06.2014

Oslo bispedømmeråd som tildelingsansvarlig for trosopplæringsmidlene forvalter mindreforbruket av disse. I henhold til tildelingsbrev skal de avregnede midler fra fellesrådene forvaltes av bispedømmerådet som tilskudd til trosopplæring i bispedømmet.

Organisering av Nordre Aker og Vestre Aker prostier – Vedtak 19. juni

Skrevet den 19.06.2014

I Oslo bispedømmeråds møte torsdag 19. juni er det fattet enstemmig vedtak om organisering av kirkene i Nordre Aker og Vestre Aker prostier.

Pave Tawadros II kommer til Oslo

Skrevet den 17.06.2014

Pave Tawadros II fra den koptisk-ortodokse kirken i Egypt kommer på besøk til Oslo 19.-21. juni, etter invitasjon fra Den norske kirke. Alle er hjertelig velkommen til ettermiddagsbønn i Oslo domkirke torsdag 19. juni kl. 15.30.

Informasjon om Oslo biskop

Skrevet den 04.03.2014

Oslo biskop Ole Christian Kvarme har gjennomgått en hjerteoperasjon og er for tiden ute av tjeneste. Fungerende biskop i juli er prost Trond Bakkevig, frem til domprost Anne-May Grasaas er tilbake.

Oslo International Church

Skrevet den 02.06.2014

Hver søndag kl. 16.00 i Bakkehaugen kirke er alle velkommen til gudstjeneste med Oslo International Church.

Ridderordenen av den hellige grav i Jerusalem tildelt Kvarme og Bakkevig

Skrevet den 05.05.2014

Ridderordenens fortjenstmedalje er gitt til Oslo-biskop Ole Christian Kvarme og til prost Trond Bakkevig. "Fortjenstmedaljen tildeles ikke-medlemmer som gjennom sitt liv og virke sjenerøst har bidratt med noe godt og viktig for Det hellige land", skriver Den katolske kirke, les hele saken.

Høymesse 1. pinsedag

Skrevet den 03.06.2014

Vel møtt til feiring av høymesse første pinsedag kl. 11.00 i Oslo domkirke. Fungerende biskop Trond Bakkevig deltar.

Ønsker du å abonnere på nyhetssakene våre?

Du kan få beskjed hver gang vi legger ut nye hovedsaker på nettsiden vår. Klikk på lenken Abonner på nyheter lenger opp på denne siden (over nyhetssakene) og legg inn din e-postadresse, så får du en e-post med lenke til saken med en gang den blir publisert.

Fra kapellet i bispegårdenFra kapellet i bispegården

Foto: Ruth-Marit Vatne

Design by InBusiness | Powered by i-tools.no