Finn menighet

Finn din menighet
Nord-Hålogaland Sør-Hålogaland Nidaros Møre Hamar Oslo Borg Tunsberg Agder og Telemark Stavanger Bjørgvin

Velkommen til Oslo bispedømme

Bispegården i vårsol

Foto: Miriam S. Follesø

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vel møtt til høymesse i Oslo domkirke 1. påskedag kl. 11

Skrevet den 07.04.2014

Fungerende biskop Trond Bakkevig holder preken, og det blir mektig musikk hentet fra påskescenen i operaen Cavalleria rusticana.

Fagdag om Trygge rom i kirkens trosopplæring

Skrevet den 04.04.2014

Ansatte i Oslo bispedømme får tilbud om gratis fagdag 7.mai med fokus på Trosopplæring i møte med sårbare og overgrepsutsatte barn og unge. Fagdagen er på MF fra kl. 09.15-12.15

Fasteaksjon i hele Oslo bispedømme

Skrevet den 04.04.2014

Nå er det ikke lenge til kirker og menighetshus yrer av aktivitet. Konfirmanter og voksne i mange menigheter i Oslo bispedømme går fra dør til dør for å samle inn penger til Kirkens Nødhjelps arbeid.

Påske & pasjon – et vidt spekter av kulturopplevelser denne våren

Skrevet den 29.03.2014

I 64 dager, fra 6.april til 8.juni, kan du denne våren delta på en rekke unike kulturopplevelser i Oslo bispedømme. Påske & pasjon er fylt med spennende konserter, kunstvandring, gudstjenester, tekstskatter av forskjellige forfattere, skuespill, og mye mer du kan lese om på paskeogpasjon.no.

Forslag ut til høring: Omorganisering av Vestre Aker og Nordre Aker prostier

Skrevet den 24.03.2014

I Oslo bispedømmeråds møte mandag 24. mars er forslag til endringer av organisering av kirkene i Nordre Aker prosti og Vestre Aker prosti vedtatt. Høringsfrist er 20. mai, endelig vedtak fattes 19. juni.

Informasjon om Oslo biskop

Skrevet den 04.03.2014

Oslo biskop Ole Christian Kvarme har gjennomgått en hjerteoperasjon. Biskopen vil mest sannsynlig være ute av tjeneste frem til begynnelsen av juni. Fungerende biskop i mars og april er prost Trond Bakkevig, frem til domprost Anne-May Grasaas er tilbake.

Stiftsdagen 27. mai 2014

Skrevet den 19.03.2014

Tirsdag 27. mai arrangeres Stiftsdag for alle ansatte i Oslo bispedømme, med tema: På vei mot morgendagens kirke. Dagen starter i Kulturkirken Jakob og fortsetter i Oslo Kongressenter.

Oslo bispedømme deltar i Kirkens Nødhjelps fasteaksjon 6.-8. april

Skrevet den 21.02.2014

– Vi vil løfte opp noen av de mange hverdagsheltene som bidrar til å gi mennesker tro på at det nytter å engasjere seg, sier prosjektleder for fasteaksjonen Cathrine Haugeli Halvorsen.

Ønsker du å abonnere på nyhetssakene våre?

Du kan få beskjed hver gang vi legger ut nye hovedsaker på nettsiden vår. Klikk på lenken Abonner på nyheter lenger opp på denne siden (over nyhetssakene) og legg inn din e-postadresse, så får du en e-post med lenke til saken med en gang den blir publisert.

Fra kapellet i bispegårdenFra kapellet i bispegården

Foto: Ruth-Marit Vatne

Design by InBusiness | Powered by i-tools.no