Finn menighet

Finn din menighet
Nord-Hålogaland Sør-Hålogaland Nidaros Møre Hamar Oslo Borg Tunsberg Agder og Telemark Stavanger Bjørgvin

Boken er blitt til etter et initiativ fra den kirkelige grunnlovsjubileumskomité i Nidaros. Onsdag 21.mai ble boken lansert i forbindelse med bispemøtets seminar "Vor kristne og humanistiske arv". Boken kan kjøpes i domkirkens besøkssenter for kr 350, eller du kan kjøpe den på nett her.

Strategiplan

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Semesterstar=Bønnedag 1.september

Skrevet den 27.08.2014

Babysangkurs for Nidaros bispedømme

Skrevet den 27.08.2014

Tirsdag 11. november kl 10.00-15.00 i Byåsen kirke får du mulighet til å observere menighetspedagog Gunn Mogseth Skrove mens hun leder to ulike babysanggrupper. I tillegg blir det noe teori, erfaringsdeling og god lunsj. Det er begrenset hvor mange deltakere vi kan ha på kurset, så meld deg på snarest.

Sørsamisk bispestav

Skrevet den 26.08.2014

Jørn Magnus Rivojen har laget og skjenket en «sør-samisk» bispestav til Den norske kirke.

Forbønn for kristne i Irak og Syria

Skrevet den 26.08.2014

Norges Kristne Råd oppfordrer alle menigheter i sine medlemskirker til å be for kristne og andre religiøse minoriteter i Irak.

Møt Henrik Syse i Tøyenkirken

Skrevet den 22.08.2014

Tradisjonen tro inviterer Nidaros bispedømmeråd alle som er engasjert i trosopplæring i Nidaros bispedømme til samling i Tøyenkirken (Oslo) dagen før trosopplæringskonferansen

Søndagsportalen