Finn menighet
Jeg søker:
Kart Nord-Hålogaland Sør Hålogaland nidaros møre hamar bjørgvin stavanger agder tunsberg borg oslo

verden_sjomannskirken2_160.png

dagens_bibelord_190.jpg

"Vi eier Statoil!" på Norgesturné

27.04.2012

Kampanjen for å få Statoil ut av tjæresandvirksomheten i Canada drar nå på turné rundt i hele landet.

"Vi eier Statoil!"-kampanjen inviterer til arrangementer om tjæresand med debatt, film og fotoutstilling. Norgesturneen starter i Oslo 2. mai, før den går videre til Bergen (4.mai), Trondheim (5. mai), Tromsø (8. og 9. mai), Kautokeino (10.mai), Karasjok (10.mai) og avsluttes i Stavanger 14. mai med forslag om at Statoil må trekke seg ut av tjæresand på selskapets generalforsamling 15. mai.

Gå ikke glipp av indianerhøvding Francois Paulette og dokumentaren "Tipping point - the end of oil", i tillegg til kirkeledere, engasjerte akademikere, miljøvernere og politikere. Kanskje kommer representanter fra Statoil også, de er i hvert fall invitert. Møt gjerne opp og lær mer om hva som skjer med Statoil og tjæresanden i Canada. Finn et arrangement nær deg, og inviter med venner på Facebook.

Turneen er et samarbeid mellom WWF, Greenpeace, Samisk Kirkeråd og Concerned Scientists Norway.

Les mer om "Vi eier Statoil!-kampanjen" her.

Skriver Utskriftsvennlig versjon

Tips en venn